min fina

Två bilder på lillan för några veckor sedan

 

Sitter fastklistrad framför Ringer och varvar det med pluggning i pauserna. Mycket att göra varje dag, men snart är det över. Drygt en vecka till innan jag kan slappna av och hitta på annat på kvällarna. Två veckor kvar till skolavslutning och sommarlov. Två veckor. Kan knappt tro det är sant. Men först är det helg. Fredag imorgon och kvällen går åt till barnpassning. Ska faktiskt bli riktigt mysigt.

onsdagsfika


 

Efter en lugn skoldag hoppade jag på bussen mot stan för att handla donuts innan jag begav mig till farmor för att äta lunch och fika med henne och min syster. Vi satt och pratade i timmar samtidigt som vi åt bullar, jordgubbar i grädde (sommarkänsla) och vaniljmunkar. SÅ jäkla gott. På köksbordet hittade jag också en tidning med min fina kusin på omslaget, man kan inte vara annat än stolt. Har haft världens mysigaste dag och den fortsätter i soffan med syster och lillan. Och Ben and Jerry's. Och Big Brother. Och sen kommer Martin också, så jag får somna i min favoritfamn inatt. Bästa känslan.

21:00

 

Har gosat ner mig i duntäcket framför TVn för att se Desperate Housewives. I handen håller jag en burk full av kärlek, ben and jerry's half baked, bättre än såhär kan det inte bli. Ok, där ljög jag. Martin och Josse kunde också varit här. Och om det inte hade varit den näst sista gången man såg de desperata hemmafruarna på Wisteria Lane.. Bara tanken på att jag om en vecka ser det sista avsnittet får mig gråtfärdig. Det är precis att jag hinner slänga mig i sängen innan Big Brother börjar sen också. Måste få min skönhetssömn innan jag ska springa Coopers 08.00 på idrotten imorgon.

stickat


A few days ago

 

Slutade riktigt tidigt idag också p.g.a. inställda lektioner. Helt underbart. Har legat i soffan hela dagen och kollat på film men nu borde jag ta tag i plugget som måste göras idag. Ikväll tänker jag mysa framför Desperate housewives med Ben and Jerry's.

sunkissed

Lillan och jag

 

Måndagsmorgonen började med pussar av fina pojkvännen och god frukost innan vi gav oss av mot skolan. Där fick jag reda på att mina lektioner var inställda, så det var bara att hoppa på första tåg hem igen. Dock inget jag klagar över! Slängde mig i solstolen där jag låg resten av dagen. Ser nu att jag borde använt lite solkräm.. Och riktigt synd att solen tänker gömma sig resten av veckan.. På eftermiddagen tog jag en promenad med syster och lillan (på bilden). Ikväll har vi skålat med skumpa och ätit god mat för mina föräldrars bröllopsdag. Grattis mina fina!

Mamma

 

Grattis på mors dag, mamma. Jag älskar dig

euphoria

 

Bästa Loreen vann Eurovision Song Contest 2012!! MAGISKT

 

låt hela världen se ditt vackra leende

Skin skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende. Lys lys som den stjärna du är. Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med. Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig. Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Så himla fin låttext. Blir tårögd varenda gång jag hör den.

saturday

Gamla stan i Stockholm

Hoppade på bussen vid 17 igår, där redan två taggade tjejer satt för att ta oss till Goffe. Där fixade vi oss och taggade till för födelsedagsfirande. Efter det satt vi ute i kvällssolen medan vi väntade på maten och spelade spel samtidigt som vi bara snackade skit. Med mat i magen begav vi oss mot bussen igen och hoppade av stationen efter där en lada full med vänner väntade. GRATTIS fina Lovisa och Philip! Riktigt rolig kväll som slutade i sängen hos Martin, så himla mysigt att avsluta en bra kväll i min pojkväns famn.

 

Eftersom det blev all in igår, så känner jag mig mer sugen på filmkväll med godis + min familj än ännu en partynatt. Ikväll var egentligen planerna att fira ännu en vän som blivit 18, men eftersom alla ska dra ut efteråt och jag som inte har åldern inne får ringa efter skjuts hem så lockar faktiskt en lugn hemmakväll mer idag.

24

Har ingen ork till att kolla igenom och redigera alla bilder från Stockholm, så ett inlägg med massa bilder kommer när jag har tid till det.


VÄDRET alltså. Så jäkla underbart att springa runt i shorts hela dagarna och sen hoppa i bikinin när skolan är slut. De senaste kvällarna har jag spenderat utomhus tills solen gått ner och termometern fortfarande står på +25°. Sommaren är här! Både imorgon och på lördag blir det 18-årsfirande för fina vänner. Det ser jag fram emot riktigt mycket. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, njuta av att prov och redovisningar för denna veckan är över. Nu väntar nästa vecka som också blir full med plugg. Mycket att göra innan sommarlovet börjar, men det är det värt i slutändan!

stockholm

 

Det var helt underbart att få komma iväg från Skåne och slippa tänka på allt som har med skolan att göra. Hade gärna stannat i Stockholm ett par dagar till. Men nu är jag tillbaka och en vecka fullproppad med plugg har börjat. Kan vara jobbigaste veckan detta året, men någon måste ju vara det. Lovar att visa bilder och berätta allt, men några dagar framöver har jag inte någon extra tid att sitta vid datorn. Det är förresten kul att se hur många som fortfarande tittar in här trots att jag inte varit så aktiv. Skriver mer när jag har tid. Ha det bra så länge ♥

My bedroom

wednesday

Riktigt dålig kvalité, men iPhoto har slutat fungera...

 

Godmorgon världen! Idag är en bra dag. När skolan slutar ska jag raka vägen hem och packa för att sedan åka till pojkvännen och sova där. Tidigt imorgon sätter vi oss i bilen och åker mot huvudstaden där vi ska tillbringa hela långhelgen. Kommer bli hur bra som helst. Som ni förstår kommer jag förmodligen inte skriva mer här förren jag är hemma igen. Hoppas ni också får en bra helg!

tuesday morning


 

Med snuvig näsa och morgonruffsigt hår (+ en klocka som går helt fel?) säger jag godmorgon. Denna dagen kommer bli bra. Så är det bara.

14

Denna måndagen har varit allt annat än bra. Försov mig imorse och sedan dess har det bara gått dåligt, mitt tålamod har varit på botten och med en dunkande huvudvärk samtidigt är ingen bra kombination. Sen att jag har massvis med plugg och är trött hjälper inte heller. Ska ge mig ut och springa en runda för att se om jag kan rensa huvudet från all dålig energi. Måste tänka positivt och stå ut de två dagar som är kvar innan långhelg. Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig!

this sunday

 

Ligger i soffan efter en underbar och lugn helg. Ikväll fortsätter jag så, ska bara ta det lugnt med familjen framför tvn. Mästarnas mästare följt av Big Brother Live och sen blir det rätt ner i sängen för att ladda upp inför en ny vecka. Tre skoldagar och sen väntar en långhelg tillsammans med Martin och hans familj, mer om det senare i veckan!

Min kärlek

 

Gårdagen blev helt underbar. På eftermiddagen kom vi fram till Österlen och det tog inte lång tid innan vi slog på grillen och slängde på en marinerad fläskfilé. En timme senare satte vi oss ner framför öppna spisen och åt det grillade köttet med kroketter, sallad och grillade majskolvar. Så himla gott. Mätta och belåtna slängde vi oss i soffan och kollade på film. The Proposal. En riktigt rolig och bra film! Några filmer, popcorn och en fruktsallad senare kröp vi under täcket och jag somnade i min favoritfamn. Min underbara pojkvän. I love you to the moon and back.

friday night

 

Såhär spenderar jag min fredagskväll. Hela familjen är samlad framför tvn och här tänkte vi stanna hela kvällen. Mysigt eftersom jag inte ens kan minnas senaste gången alla var hemma tillsammans en fredagskväll. Har kollat igenom både alla BB avsnitt jag har missat och Ringer-avsnittet från i torsdags. Lugn och skön kväll, precis vad jag behövde.

 

Imorgon drar jag och pojkvännen till Österlen för att tillbringa eftermiddagen, kvällen och natten där. Skönt att bara komma iväg, vara tillsammans, grilla och mysa framför massa filmer. Jag längtar efter dig Martin! ♥

925 silver

 

Två favoriter som alltid sitter på min handled och som också betyder mycket för mig. Trots att de är kontraster så är de så fina tillsammans. Det flätade är en födelsedagspresent från Martin och det andra är egentligen Martins, men för det mesta sitter det på min arm.

details of today

Stickat Carlings / Jeansväst Tophshop / Jeans Dr Demin

 

Känns bra att det är fredag idag. Och det kändes rätt så bra att sluta 11.05 också. Hoppade på tåget hemåt klockan 12 och har, förutom att varit ute med min lilla hund, bara legat i soffan sedan dess. Strax ska jag ta tag i mitt liv och ringa en kille på kommunen för en intervju till ett skolarbete som ska vara klart nästa onsdag. Och sen blir det träning träning träning.

One and a half years

 

11 maj. Ett och ett halvt år med dig. Min underbara pojkvän. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig.

10.03

Sitter just nu i skolan med huvudvärk efter att ha skrivit en uppsats på spanska i nationella. Får huvudvärk så lätt av mina allergitabletter. Fast den största nackdelen är sömnen.. kan sova hur länge som helst och fortfarande vara dödstrött när jag vaknar. Nog om det. Matten var inställd så har håla nu. Passar på att få lite annat skolarbete gjort när jag ändå har tid. Det var det. Tänkte mest titta in för att säga godmorgon och ÄNTLIGEN fredag.

bright side

"Live in the moment, because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back."

 

Mina dagar innehåller skola, plugg, inlämningar och nationella prov för tillfället.. Och det är samma sak nästa vecka. Det är dessa stunder jag tittar på texten ovanför, och försöker se allt från den ljusa sidan. Till exempel att jag är ledig både torsdag och fredag nästa vecka. Det ska bli så otroligt skönt. Men uppdateringen får lida och jag återkommer när jag har mer att skriva om, troligen till helgen. Ha några fina dagar tills vi hörs igen. PUSS

7 maj

 

Vaknade ett par gånger inatt p.g.a. min pollenallergi men efter att ha svalt en "sömntablett" (Kestine) så kunde jag sova. Vaknade upp bredvid mitt hjärta och vid 9 hoppade vi på bussen mot skolan. Rätt lugn skoldag. I eftermiddag har jag både hunnit plugga, äta och springa en runda med pappa. Snart kommer Martin hit. Ikväll blir det mys framför BB + film och eftersom vi är lediga imorgon så blir det även sovmorgon. Trots att vi har lovdag så blir det mer plugg men också en tripp till Malmö och IKEA med mamma och syster. Mys.

my room

Några bilder på mitt ljusa, mysiga rum.

 

I går eftermiddag plingade mobilen och ett sms senare var jag på väg till min Josefin. Där befann sig hela släkten eftersom de hade släktkalas. Vi stannade inte länge innan vi drog på fest. Riktigt lyckad hemmafest faktiskt. Hade väldigt roligt. När stämningen var på topp drog vi därifrån, jag hem till min sköna säng och de andra hem till sig. Tur jag trotsade allergin och stack ut ändå.

 

Åt precis en bakad potatis med smält smör och bacon, SÅ himla gott. Har också hunnit plugga två timmar redan vilket är hur skönt som helst. Ikväll blir det tacos med familjen och sen ska jag övningsköra till min Martin. Ska se BB live hos honom, som de flesta söndagar. Hur mysigt som helst.

super bowl 2012


 

Fredagen blev riktigt lång. Dagen började som sagt med nationella i engelska och resten av skoldagen var lugn. Efter skolan mötte jag upp J för att äta thaimat och sedan gå mot Arenan för att se Lunds årliga Super Bowl. Samma sköna stämning och resultatet blev vad vi hoppats på, POLHEM vann. Glada och taggade gick vi därifrån och tog bussen till Lödde för att först äta pizza och sen dra på fest. Där var det inte så mycket drag så vi tog oss hem efter bara någon timme. Somnade så fort jag la mig i sängen. Min egen säng. Skönt eftersom jag var så otroligt trött.

 

Denna lördagsmorgon vaknade jag av kliande ögon och näsa; pollenallergi. WHY me? Jag som aldrig varit allergisk förut. Gick direkt upp för svälja en tablett och få mat i magen. Samtidigt kollade jag genom BB avsnitt som jag missat. Kom precis in efter att ha legat i bikini i trädgården i max 5 minuter. Solen lyser men det blåsten drar ner temperaturen rejält.. Ser ut som att min dag kommer fortsätta soffliggande och sen får jag se vad som händer.

18.41

Vädret alltså.. SÅ skönt. Vägrar tro på SMHI som berättar att det ska bli kallare imorgon. Vill inte. Skönt att det redan är fredag imorgon iallafall, lite mindre skönt att dagen startar med 1,5 timmars nationellt prov. Men det är så det är. Får trösta mig med helg och ledighet nästa tisdag. Planerna för imorgon och resten av helgen är inte helt spikade så får se vad som händer helt enkelt. Men jag lovar att ladda upp bilder snart, har bara inte tid nu för skolböckerna kallar och tänkte mest kika in för att säga hej.

wonderful day

 

Det blev en lugn dag igår eftersom jag haft fullt upp hela helgen. Grillat till middag i den varma kvällssolen (!) och sen mys med pojkvännen framför big brother + popcorn. Denna långhelg kunde inte fått ett bättre avslut. Idag valde också solen att vara framme hela dagen så några av dagens lektioner fick bli utomhus. Underbart väder! Korkat att välja jeans när termometern står på 20+ bara, så imorgon får jag nog hoppa i ett par shorts.

 

Morfar åkte hem imorse, vilket såklart är tråkigt. Får hoppas han har glömt någonting och därför måste åka ner här snart igen hehe.. Min eftermiddag spenderar jag i bikini i trädgården med min lilla hund och skolböcker som sällskap. Ska slänga mig i soffan sen för att kolla igenom alla avsnitt av roliga serier jag missat denna helgen. Mamma och jag ska laga något gott till middag eftersom vi är ensamma då resten av familjen är ute på andra äventyr. Ser redan fram emot helg, underbart att denna skolveckan är så kort.

valborg '12

Måndagsmorgonen började med att vi gick hem till J där vi genast satte igång att sminka och fixa oss för att sedan bege oss till stadsparken i Lund och för att ta farväl av april och välkomna våren. Det gjorde vi på filtar med fina vänner och god fika. Där satt vi mitt i solen i bara linne till magarna började kurra och vi hoppade på första bästa tåg hemmåt. En pizza senare slängde vi oss i J's säng för att ladda upp batterierna inför kvällens planer. Festen var rätt okej men det roligaste var att träffa människor man inte sett på ett tag och att jag hann pussa min prins innan sista april tog slut. Somnade så sött bredvid min bästa vän, mysigt avslut på en riktigt rolig dag.

auktion

 

Tänkte bara visa några av bilderna från auktionen i söndags, som jag laddat in i datorn nu. Hade en riktigt rolig dag med två av mina favoriter och ser redan fram emot hjälpa till på nästa auktion.