I mitten av juli

Nu var det ett par dagar sen jag kikade in här sist, därför känner jag att det är dags att skriva av mig och berätta om hur min vecka varit än så länge. Min måndagskväll gjorde Josse och Madde till den mysigaste. Tjejsnack, godis och en riktigt bra film på bio. Ni är underbara tjejer! LOL hette filmen och efter att ha sett den var jag inte mindre avundsjuk på Miley Cyrus vackra utseende, om man säger så. Grymt bra tjejfilm som jag verkligen rekommenderar.
 
Min tisdag bestod av jobb och dagen avslutades med naturgodis och min syster framför Björnbröder 1 och 2. Varför har jag inte sett de filmerna tidigare? Så söta. Firade att hon klarat uppskrivningen och tog det lugnt eftersom hon dagen efter skulle köra upp. Och även uppkörningen gick strålande så hon är numer min personliga chaufför. Eller i alla fall om jag får välja hehe.. Därför var det en glad syster körde mig till min pojkvän igår, där jag stannade hela kvällen. När vi hade lagat mat och ätit, så slängde vi oss i sängen och kollade på filmer med en popcornskål i knät. En myskväll som jag länge längtat efter. Sen var det ju inte heller vilken dag som helst, utan ett datum som varje månad gör mig så glad. Den 11:e. Vilket betyder ännu en månad med världens finaste kille. Love you to the moon and back.
 
Hade egentligen planer för i kväll men det blev tyvärr för klöddigt så får ta ännu en myskväll, denna gången hemma med familjen. Och det är inget jag klagar över. Hela helgen och även hela nästa vecka är fullspäckad av roliga saker, så att vila ännu en kväll är bara bra. PUSSS på er

Kommentera här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din Blogg:

Kommentar: